facebook tracking
Avdelning

Stockholmskontoret

Connect

Huvudstaden som har allt; det kungliga slottet, storstadspulsen, den vackra skärgården, men framför allt Effective Communication. En unik arbetsplats med roliga tävlingar, aktiviteter och en härligt sammanhållning. Är du en erfaren säljare eller en oslipad diamant? Oavsett vilket har du hittat rätt. Med grym coachning och utbildningar ger vi dig vad som krävs för att lyckas!

Arbetsplats och kultur

Vi tror på jämställdhet, hos oss är alla välkomna. Har man vad som krävs ger vi den utbildning och de verktyg som behövs för att lyckas. Vi tror också på personlig, arbetsmässig och social utveckling. Genom utbildningar och coachning utvecklas våra medarbetare både i sitt arbete men kanske viktigast av allt i livet som helhet.

Varför jobba med oss?

Vi jobbar för att ständigt bibehålla en perfekt balans mellan professionalitet och att alltid ha roligt på sin arbetsplats. Med roliga tävlingar och aktiviteter på och utanför jobbet skapar vi en skön grupp som är öppen och enkel att komma in i. Att känna sig välkommen, må bra och ha roligt på jobbet är enligt oss det viktigaste och med det följer alltid goda resultat.​

Är du en inbiten säljare med lång erfarenhet eller är du helt ny och nyfiken på säljyrket? Oavsett erfarenhet ger vi dig den utbildning och de verktyg som krävs för att just du ska lyckas, anpassat efter dig!

Bor du i Stockholm eller är du sugen på att flytta till vår vackra huvudstad? Med oslagbar utsikt över Mälaren sitter vi i en luftig lokal vid Alviks Strand!

Eller låter hetta, sköna sandstränder och salsadans mer lockande? Då kanske vårt centralt belägna kontor i Barcelona är något för dig?

Borgarfjordsgatan 16
164 40 Kista Vägbeskrivning natalin@effectivecommunication.se 070-840 58 70

Barcelona

Carrer de Venecuela 103
08019 Barcelona Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Effective Communication?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@effectivecommunication.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor